Nie ste prihlásený.
MAX - zábavno obchodné centrum Žilina bol pre širokú verejnosť otvorený 8. 12. 2007. Obchodný dom Max má asi 100 prevádzkárni s prenajímateľnou plochou 18-tisíc štvorcových metrov. V Maxe sa nachádza potravinový supermarket Terno s 2 000 m2, multikino s piatimi sálami asi 1 500 m2, kaviarne, reštaurácie a ďalšie obchodné jednotky. V poradí ide o siedme nákupné centrum, ktoré slovenský developer Euromax v priebehu niekoľkých rokov otvoril.
Max Žilina ma nasledujúce chyby:Nepekná Architektúra-taká škatuľa ako Tesco moc uzavrete.Málo parkovania 450 miest je veľmi málo .Náš Max potrebuje aspoň 850 miest.Nepekný vchod .Takáto plocha by nemala byť umiestnená nad zemou .Max leží v podstate nad parkoviskom.Ale aj klady-širší výber obchodov-zábava,moda,služby,kino,príjemný pocit.
Hudoba Martin napísal:
Max Žilina ma nasledujúce chyby:Nepekná Architektúra-taká škatuľa ako Tesco moc uzavrete.Málo parkovania 450 miest je veľmi málo .Náš Max potrebuje aspoň 850 miest.Nepekný vchod .Takáto plocha by nemala byť umiestnená nad zemou .Max leží v podstate nad parkoviskom.Ale aj klady-širší výber obchodov-zábava,moda,služby,kino,príjemný pocit.
byvam na solinkach...a miesto na parkovanie tam je vzdy..nevem ci som slepy
johnnyy napísal:
Hudoba Martin napísal:
byvam na solinkach...a miesto na parkovanie tam je vzdy..nevem ci som slepy
Ja som tiež nikdy nemal problem tam zaparkovať.